20-08-2018

Bijeenkomst ‘Traaise Warmte in de Raadhuisstraat’

De zesde straat die wordt aangesloten op het Traais Warmtenetwerk is de Raadhuisstraat. Naast Traaise warmte kan ook Traaise stroom de woningen van ruim 70 huishoudens binnenstromen. Duurzame energie opgewekt in ons eigen Traaie; gewoon goed spul!

Woensdag 28 juni jl. organiseerden we een bijeenkomst in de straat om de bewoners te informeren over de stappen naar een warmte-aansluiting en de levering van Traaise Warmte. De eerste stap is het plannen van een vrijblijvend Warm-TREMgesprek. Dan kijken we samen met de bewoner hoe de woning kan worden aangesloten.

Woon jij in de Raadhuisstraat en wil jij een Warm-TREMgesprek plannen? Stuur een mail naar info@TraaiseEnergieMaatschappij.nl en wij nemen contact met je op. Heb je enige tijd geleden al een Warm-TREMgesprek gehad? Dan komen we nog een keer langs om het inventarisatierapport te herijken. Voor het plannen van een afspraak nemen we contact met je op. Zelf een gesprek inplannen mag uiteraard ook, stuur een bericht naar info@TraaiseEnergieMaatschappij.nl.