20-08-2018

Kom in de wei zaterdag 25 augustus

Het Traais Energie Collectief werkt aan een grootschalig zonnepark aan de Bergen. Half september start het traject om de omgevingsvergunning binnen te halen. Met een goed doortimmerd ontwerp voor het park hebben we een stevige basis voor de aanvraag. In het weiland van boer Van Oosterhout, of als het regent in de schuur, zetten we op 25 augustus de puntjes op de i van het bestaande ontwerp. Je bent van harte welkom om erbij te zijn en mee te denken.

De aanvraag voor de omgevingsvergunning voor het zonnepark heeft de nodige voorbereiding nodig. Een goede inpassing van het zonnepark in het landschap is cruciaal. Enkele maanden geleden heeft kunstenaarscollectief Mothership een innovatief ontwerp gepresenteerd. Dit ontwerp staat nog niet vast, er kan nog volop aan geschaafd worden. Zo zijn er door de buurtbewoners van de Bergen een aantal voorwaarden gesteld waaraan de inpassing van het zonnepark zou moeten voldoen.

Onder begeleiding van een landschapsarchitect puzzelen we zaterdagochtend 25 augustus om 11.00 uur verder aan het ontwerp. Wil je meekijken en meedenken, neem dan je schetsboek onder de arm en ga met ons het weiland in! Wij zorgen voor koffie en worstenbrood.

Fijn als je je vooraf even aanmeldt, dat kan door een e-mail te sturen.

Locatie: Bergen 26 Terheijden