20-08-2018

Nijkamp Aanneming en Eerste Traais Warmtebedrijf tekenen samenwerkingscontract

Woensdagmiddag 7 april zijn de handtekeningen gezet onder de samenwerkingscontract tussen Nijkamp Aanneming en het Eerste Traais Warmtebedrijf (onderdeel van de Traaise Energie Maatschappij). Voor het aanleggen van het pijpleidingsysteem van ons Traais Warmtenetwerk hebben we gekozen voor een betrouwbare en ervaren partij die gespecialiseerd is in energiedistributie.

Aanleg Traais Warmtenetwerk
Het Bredase aannemersbedrijf Nijkamp Aanneming heeft fase 1.1 van het warmtenet in ons dorp aangelegd. Deze eerste kilometer hebben we samen met de gemeente Drimmelen gerealiseerd en verliep geheel volgens planning. Nu zijn we zelf als opdrachtgever aan zet voor de uitvoering van de vervolgfases.

Bekrachtigen samenwerking
Woensdag 7 april 2021 hebben Berno Kastelijns (directeur Nijkamp Aanneming) en Pim de Ridder (directeur Eerste Traais Warmtebedrijf) een handtekening gezet onder de samenwerkingscontract. Deze overeenkomst is een mooie stap richting de realisatie van ons warmtenet. Partijen hebben de intentie uitgesproken om langdurig samen te werken. Naast de praktische uitvoering is ook innovatie een belangrijk speerpunt de komende jaren.

Planning aanleg
Voor de aanleg van de verschillende fases zijn we afhankelijk van het Waterschap Brabantse Delta en de gemeente Drimmelen. Samen met Nijkamp Aanneming maken we de planning voor het komende jaar.

Meer informatie over het Traais Warmtenetwerk vind je op de projectpagina.

 

      

Foto’s: Sander Lodewikus