20-08-2018

Notulen & foto’s ALV 2023

Met precies honderd aanwezigen en een vijftal machtigingen kijkt het bestuur van het Traais Energie Collectief tevreden terug op de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 18 april. De bestuursleden waarderen de positieve en kritische feedback die ze deze avond hebben ontvangen. Was je er niet bij deze avond of wil je nog iets nalezen? De notulen en de bijlage (sociaal jaarverslag 2022) delen we natuurlijk graag met je.

Terug- en vooruitblik

In het Witte Kerkje blikte het bestuur dinsdagavond 18 april terug op het afgelopen jaar. Een jaar vol hoogtepunten! Naast de zichtbare vooruitgang in de projecten werden ook de lastige trajecten, die vaak achter de schermen plaatsvinden, besproken.

Penningsmeester Alex Koeman presenteerde het jaarverslag en de begroting voor 2023 en de nieuwe (aspirant) bestuursleden stelden zich voor. Bestuurslid Lambert de Haas deelde de plannen voor de financiering van onze eigen lokale energievoorziening en vroeg de aanwezigen om een reactie. De reacties waren positief en eenduidig: doorgaan!

Deze avond ging er een speciale dank uit naar Pim de Ridder, initiatiefnemer van het Traais Energie Collectief. Hij ontving als eerste het nieuwe TEC-biertje, gebrouwen door de Raadhuisbrouwers ter ere van de oplevering van Windmolen De Noord. Dit biertje kreeg de naam ‘De Noordse Ridder’. Waarom? Je leest het op het etiket (zie afbeelding en tekst hieronder).

Vragen?

Heb je een vraag over de notulen? Stuur een bericht naar het TEC-bestuur via ons contactformulier.

 

Tekst etiket:

De Noordse Ridder

Sinds 2017 strijdt De Noordse Ridder zij aan zij met de Traaienaren voor Energievrijstaat Terheijden. Met Ridderlijke moed hebben zij de afgelopen vijf jaar grote stappen gezet. De Noordse Ridder heeft lef en komt tot grote daden. Anno 2023 draait Windmolen De Noord!

Met grootse ridderlijkheid is dit lokaal gebrouwen bier op de fles gegaan. Proef en beleef de kracht, eer, moed en trouw van De Noordse Ridder.