20-08-2018

Online bijeenkomst Leven in de Energiebrouwerij

Donderdag 7 mei kwamen leden en geïnteresseerden online bij elkaar voor de vierde bijeenkomst ‘Leven in de Energiebrouwerij’. Tijdens de drie voorgaande bijeenkomsten hebben we samen besproken welke functies passen in de witte boerderij aan de Schansstraat.

Deze boerderij – de Energiebrouwerij – wordt het hart van energiedorp Terheijden, met meerdere functies. De stroomkabel van het zonnepark en de windmolen komen straks samen in de boerderij. De opgewekte stroom gaat vanuit hier het elektriciteitsnet op. De Energiebrouwerij wordt ook een ontmoetingsplek, waar we het verhaal van TEC verder vertellen.

Tijdens de vierde -en laatste- bijeenkomst blikten we terug op de afgelopen drie sessies. De architecten presenteerden twee schetsontwerpen waarin de wensen en ideeën van leden en de omwonenden zijn verwerkt. We hebben veel positieve reacties ontvangen. De architecten kunnen verder, op naar het definitieve ontwerp!

Was je er online niet bij? Je kunt de uitzending hieronder terugkijken. Een kleine kanttekening; het geluid van de opname is prima, alleen de beeldkwaliteit is wat minder.  Je kunt ook de presentatie van de architecten downloaden, zodat je de schetsontwerpen goed kunt bekijken.