20-08-2018

Uitnodiging 17 september: De Energiebrouwerij gaat in bedrijf!

De Energiebrouwerij gaat in bedrijf!
Zaterdag 17 september
10.00 uur – 15.00 uur
Schansstraat 17

Het is bijna zover! Zaterdag 17 september maken we de eerste warmte voor het Traais Warmtenetwerk. Dat doen we in de kelder naast de Energiebrouwerij, die speciaal voor onze warmte-installatie is gebouwd. Een bijzonder moment voor ons collectief, waar we lang naar hebben uitgekeken. Je bent van harte welkom om er op deze feestelijke dag bij te zijn.

Programma

  • Zie hoe de eerste Traaise warmte wordt gemaakt.
  • Om 13.00 uur verwelkomen we wethouder Jürgen Vissers van de Gemeente Drimmelen voor het officiële moment van deze dag.
  • Bekijk de toekomst van de Energiebrouwerij in 3D. De ontwerpen van de architecten laten zien hoe mooi het straks wordt.
  • Reis nog eens mee terug en vooruit in de tijd: Energie in Terheijden door de jaren heen.
  • Natuurlijk staat de koffie, thee en een Traaise lekkernij voor je klaar!

Overstappen op Traaise Warmte

Het Traais Warmtenet werd deze zomer uitgeroepen tot het meest duurzame warmtenet van Nederland. Een flinke opsteker voor ons dorp. Inwoners bij wie het netwerk al voor de deur ligt kunnen overstappen op Traaise Warmte van de Traaise Energie Maatschappij. Onze warmte maken we met eigen duurzame bronnen. Daardoor is de prijs voor warmte niet afhankelijk van de huidige onzekere energiemarkt. Op 17 september beantwoorden we graag je vragen over aansluiten op het warmtenet.

Bij de ingang van de Energiebrouwerij aan de Schansstraat 17 is er voldoende plaats om je fiets te stallen. Kom je met de auto? Parkeren is mogelijk aan de Haven in Terheijden. Vanuit hier loop je de Schansstraat in en vind je de Energiebrouwerij aan je rechterhand.

Aanmelden is niet nodig