20-08-2018

Bewonersavonden Traais Warmtenetwerk

18-02-2020

18-02-2020

UITNODIGING 
Voor bewoners uit het gebied waar het Traais Warmtenetwerk (fase1) wordt aangelegd 

In het centrum van ons dorp loopt de aanleg van het Traais Warmtenetwerk volgens planning. De afgelopen maanden is er zo’n 2.000 meter warmteleiding in de grond gelegd en zijn er 730 lasverbindingen gemaakt. Onze warmte-experts hebben ruim 70 Warm-TECgesprekken gevoerd. Vanaf zomer 2020 is het Eerste Traais Warmtebedrijf klaar om warmte te leveren. Als bewoner beslis je zelf of je deze warmte afneemt. In februari vatten we in de laatste serie bewonersavonden de ins en outs van het warmtebedrijf nog eens samen. Ook lichten we de overstap van gas naar warmte toe.

Inhoud bewonersavond
Wat is nodig om jouw huis aan te sluiten op het Traais Warmtenetwerk? We doorlopen dit nog eens stap voor stap. We blikken terug op de eerdere bewonersavonden en lichten het aanbod voor de overstap toe. We kijken vooruit naar de zomerperiode, waarin we de aansluitingen gaan realiseren.

Warmhuisdossier
Deze avond ligt het Warmhuisdossier voor je klaar. Hierin vind je informatie over het warmtenetwerk en de aansluitkosten. Ook tref je een leverings- en aansluitingscontract aan voor warmte en elektriciteit. De avond zelf lichten we het contract toe. Wil je jouw woning straks aansluiten op het Traais Warmtenetwerk, maar toch nog even op gas blijven koken? Met transitiegas is dit mogelijk.

Warm-TECgesprek
Heb je al een Warm-TECgesprek gehad? In jouw dossier vind je het verslag met de technische specificaties en het aansluitadvies. Heb je je aangemeld voor een Warm-TECgesprek, sta je op de (terug)bellijst of wil je je aanmelden? We nemen de agenda mee, zodat we meteen een afspraak kunnen maken. Nog niet bekend met de Warm-TECgesprekken? Deze avond leggen we je graag het doel en de werkwijze van de Warm-TECgesprekken uit.

Aanmelden bewonersavonden
We organiseren in totaal vier bijeenkomsten in het Witte Kerkje. Je kunt zelf een datum kiezen. De data zijn: dinsdag 11 februari, donderdag 13 februari, maandag 17 februari en dinsdag 18 februari om 20.00 uur. Aanmelden voor de bewonersavond is gewenst. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden.

Vragen over je dossier
Heb je na afloop van de bijeenkomst vragen? Leg ze voor aan onze warmte-expert op de TECstek. Woensdag 26 februari van 18.00-20.30 uur en donderdag 27 februari van 11.30-15.00 uur kun je hier zonder afspraak binnenlopen. Ook tijdens de bewonersavonden is de warmte-expert aanwezig.

Graag tot ziens op de bewonersavond!

 

Meld je hier aan voor de bewonersavond Traais Warmtenetwerk.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.