Vacature projectleider uitvoering Traais Warmtenetwerk

In verband met de ontwikkeling en groei van ons collectief en de Traaise Energie Maatschappij zoeken we een projectleider voor het Traais Warmtenetwerk. Wil jij in een enthousiast team -i.s.m. de vrijwilligers van TEC en alle betrokken dorpsbewoners- werken aan een eigen energievoorziening? Stuur voor 12 mei een mail met jouw motivatie en CV.

In Rabo & Co; Nog even en Traaie is energieneutraal

De energiecoöperaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook in deze regio verenigen bewoners zich om een bijdrage te leveren aan de vergroening van de energieproductie. Aan het woord is Theo den Exter (69), voorzitter van het Traais Energie Collectief. Lees het artikel verder online.

Blijf op de hoogte via ons TEC Journaal

Een nieuwe uitzending van het TEC Journaal staat weer voor je klaar. In deze uitzending: ‘de vraag van’ gesteld door een broer en een zus. Hoe je kies je juiste windmolen voor TEC en een vraag aan de ontvangers van de Energiebespaarbox.

Congres Aardgasvrije Wijken, bekijk de video’s

Vorige week (donderdag 4 maart 2021) vond het Congres Aardgasvrije Wijken plaats. Een online congres voor iedereen die zich bezighoudt met het aardgasvrij maken van een wijk, dorp of stad. Ook de aanleg van het Traais Warmtenetwerk kwam voorbij.