TEC op TV

Op 6 december waren we te gast in het programma De top van Onderop op NPO1. Anita Witzier interviewde onze voorzitter over de voordelen van een collectief energiebedrijf.

Afscheid en welkom

Aan het einde van het jaar willen we even stilstaan bij de diverse belangrijke wisselingen van de wacht bij TEC. Zoals in elke organisatie gebeurt, hebben we bij TEC een aantal mensen zien vertrekken dit jaar.

Jaaroverzicht TEC

Een energiek jaar is voorbijgevlogen. Als trotse Traaienaren kijken we terug op een jaar vol successen van het Traais Energie Collectief (TEC) en de Traaise Energie Maatschappij (TREM). Daar zijn we trots op!

Wat draait ‘ie’ mooi hè!

Al een half jaar wekt onze Windmolen De Noord aan de Bredeweg in Terheijden duurzame energie op. Energie van Traaise bodem die via een eigen stroomkabel rechtstreeks het dorp ingaat. Hoe mooi onze lokale molen draait zie je op de dronebeelden. Geniet van 20 seconden ‘slow tv’!

Bestuurswisseling; afscheid & welkom

Tijdens de Algemene Ledenvergadering vond een bestuurswisseling plaats. Voorzitter Theo den Exter trad af en gaf het stokje over aan Lambert de Haas. En het besluit om 4 Terheijdenaren aan te nemen als volwaardig bestuurslid is unaniem aangenomen!

Notulen ALV staan voor je klaar

In een bijna uit z’n voegen barstend Witte Kerkje waren 120 leden, donateurs en belangstellingen aanwezig om zich te laten informeren, mee te denken en te stemmen over de toekomst van TEC en het aanstellen van nieuwe bestuursleden. Was je er niet bij deze avond of wil je nog iets nalezen? De notulen delen we natuurlijk graag met je.