Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Leden en geïnteresseerden zijn donderdag 5 oktober van 20.00 tot 21.00 uur van harte uitgenodigd voor een extra Algemene Ledenvergadering in het Witte Kerkje.

Energiebrouwerij een jaar in bedrijf!

Een jaar geleden ging de Energiebrouwerij aan de Schansstraat officieel in bedrijf. In de kelder van het Energiehuis naast de Energiebrouwerij maken we met stroom van onze eigen lokale windmolen duurzame warmte.

Duurzame Traaise Warmte woningen E-veld

Woensdag 13 september hebben we de toekomstige bewoners van nieuwbouwproject E-Veld in Terheijden bijgepraat over de levering van warmte in hun wijk.

Traaierie 2023: wij waren er bij!

Ook dit jaar was team TEC zondag 10 september aanwezig op een zonnige -bijna tropische- Traaierie. Het team ontving veel enthousiaste reacties over de stappen die de afgelopen jaren zijn gezet in het dorp. Wat een fijne boost voor het team!

Werkbezoek team gemeente Drimmelen

Twee teams van de gemeente Drimmelen waren deze week op werkbezoek in Terheijden. In de stal van de boerderij vertelden we over alle zon-, wind-, warmte- en energiebesparingsprojecten toegespitst op de werkzaamheden van beide teams.

Een reis langs lokale initiatieven

Vrijdag 1 september organiseerden Betuwewind en Energie Samen Rivierenland het seminar: ‘Duurzame Warmte; Een reis langs lokale initiatieven’. Een bezoek aan ons collectief was opgenomen in het programma.