Nieuwsbrief van maart is uit!

Ook deze maand staat de nieuwsbrief boordevol Traais energienieuws. Je leest hier de nieuwsbrief hier online.

Netaansluiting voor Zonnepark de Bergen

Misschien heb je ze zien liggen, de rollen met kabels op het Dorpsplein. Netbeheerder Enexis is bezig met de aanleg van een netaansluiting op de locatie van Zonnepark de Bergen en een stroomkabel naar het schakelstation op het Dorpsplein. Maar het zonnepark is er nog niet. Waarom dan al wel een aansluiting? En waarom duurt het zo lang met het zonnepark?

Op kierenjacht met de lekcheckers

Zaterdag 18 maart in BN DeStem: In Terheijden gaan wekelijks lekcheckers op pad. Zij controleren huizen op kieren en naden, zodat mensen leren hoe ze energie kunnen besparen. Het project is zo’n succes, dat het ook in andere kernen van Drimmelen van start gaat.

Portret van onze voorzitter Theo den Exter

Omroep Drimmelen heeft een mooi portret gemaakt van onze voorzitter Theo den Exter. Een energieke duizendpoot met een groen hart en een pipi langkous mentaliteit!

Windmolen De Noord draait!

Een nieuwe mijlpaal! De bladen van onze Traaise molen draaien! Zo’n 10 dagen moet de molen zonder foutmeldingen in bedrijf zijn en de maximale productie halen. Als deze testrun goed verloopt, wordt de windmolen opgeleverd.

Terheijdenaren enthousiast over de lekcheck!

We ontvingen een enthousiast bericht over de lekcheck. Deze aanbeveling willen we je niet onthouden! Wil je ook lekcheck in jouw woning? Meld je aan via onze website.