20-08-2018

Bijeenkomst voor toekomstige bewoners De Weelde

08-07-2021 / 20:00

08-07-2021 / 20:00

Uitnodiging voor toekomstige bewoners nieuwbouwproject De Weelde
Kennismaken en bijpraten op het TEC-strand
Donderdag 8 juli 2021
Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Energiebrouwerij, Schansstraat 17 Terheijden

 

In Terheijden werkt het Traais Energie Collectief aan een eigen, duurzame energievoorziening. De aanleg van het Traais Warmtenetwerk is in volle gang. Ook jouw toekomstige wijk De Weelde wordt straks aangesloten. Nu de corona-maatregelen versoepeld zijn staan we te popelen om kennis te maken en bij te praten met jou als nieuwe buur. Graag nodigen we je uit op donderdagavond 8 juli op het TEC-strand bij de Energiebrouwerij.

Energiebrouwerij
In de plannen van ons collectief staat de Energiebrouwerij centraal. Op deze plek komen de kabels van onze windmolen en ons zonnepark bij elkaar. Vanuit deze historische plek leveren we straks stroom aan de Terheijdenaren en maken we warmte voor ons warmtenet. Momenteel is het rondom de Energiebrouwerij een grote zandbak. Wij maken er gewoon ons eigen strand van!

Welkom op het TEC-strand
Donderdag 8 juli 2021 om 20.00 uur ben je van harte welkom. Dompel je onder in zomerse sferen en ervaar alvast het vakantiegevoel. Wij praten je ondertussen in een uurtje bij over de plannen voor de Energiebrouwerij en de aanleg van het Traais Warmtenetwerk voor project De Weelde. Uiteraard is er alle tijd voor vragen.

We verzoeken je je vooraf via onderstaand formulier aan te melden. Aanmelden is niet verplicht, wel handig voor de organisatie.

Graag tot 8 juli!