20-08-2018

Online Bijeenkomst ‘Leven in de Energiebrouwerij’

07-05-2020 / 20:00

07-05-2020 / 20:00

We gaan online!
Bijeenkomst ‘Leven in de Energiebrouwerij’ 
Donderdag 7 mei, uitzending vanuit de TECstek
Aanvang 20.00 uur tot 21.00 uur

 

De vierde bijeenkomst ‘Leven in de Energiebrouwerij’ is vorige maand geannuleerd wegens het coronavirus. Uiteraard hebben we niet stil gezeten. Achter de schermen is verder gewerkt aan de schetsontwerpen voor de witte boerderij aan de Schansstraat: de Energiebrouwerij.

Donderdagavond 7 mei maken we vanuit de TECstek een uitzending en presenteren we de ontwerpen. Sluit je om 20.00 uur online aan?

Functie Energiebrouwerij
Leden en omwonenden hebben meegedacht over de uitstraling die de Energiebrouwerij aan de Schansstraat moet krijgen. Ook hebben we tijdens de drie eerdere bijeenkomsten gekeken welke functies op deze plek passen. De Energiebrouwerij wordt het hart van energiedorp Terheijden. De stroomkabels van Zonnepark de Bergen en Windmolen De Noord komen straks samen in de boerderij. De opgewekte stroom gaat vanuit hier het elektriciteitsnet op. In het pand willen we ook het verhaal van TEC vertellen.

Online bijeenkomst 
Donderdag 7 mei vindt de vierde bijeenkomst plaats. Dit keer dus online. We blikken kort terug op de afgelopen drie sessies. De architecten presenteren twee schetsontwerpen waarin alle wensen en ideeën zijn verwerkt. We zijn benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat. Tijdens de bijeenkomst kun je dit doorgeven en je vragen stellen. Ben je de vorige bijeenkomsten niet aanwezig geweest? Geen probleem, je bent van harte welkom om 7 mei online aan te sluiten.

Installeren Zoom
Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen moet je voor de bijeenkomst Zoom installeren op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In de handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Deelnemen
Donderdag 7 mei klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN. Als je de stappen volgt word je automatisch doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending vanuit de TECstek start automatisch om 20.00 uur.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in.

Graag tot 7 mei!