20-08-2018

Het Geheim Verbond tussen bier en energie

18-11-2022 / 19:30

18-11-2022 / 19:30

Workshop ‘Het Geheim Verbond tussen bier en energie’
Vrijdag 18 november 19.30 – 20.30 uur
Energiebrouwerij Schansstraat 17


“Al jaren sluimert er iets onder het oppervlak van de energietransitie. We voelden het maar konden er niet bijkomen. Het borrelt, het prikkelt en manifesteert zich zelden aan het oppervlak, maar is dé drijvende kracht achter de nieuwe energievoorziening. Het is een geheim verbond dat we werkend aan de energievrijstaat in Terheijden ontdekten. In deze workshop nemen je mee onder het plaveisel van de energievoorziening; we laten je kennismaken met een noodzakelijke voorwaarde om ook jouw energieproject te laten slagen.”

Dit was de aankondiging van de workshop van ‘onze’ Pim de Ridder -Initiatiefnemer Traais Energie Collectief en bierliefhebber- & ‘onze’ Sander Lodewikus -Projectmanager warmte en bierbrouwer- tijdens het Energiefestival op 20 oktober in ’s-Hertogenbosch.

Een veelgehoorde reactie na afloop van de workshop: “Het was een verhelderende, inspirerende en leerzame workshop met een mooie afdronk.”

We hebben de heren uitgenodigd het verhaal ook in Terheijden te vertellen. Ben jij benieuwd naar het Geheim Verbond? Schrijf je in en we zetten 18 november een Traais biertje voor je koud!