20-08-2018

Speciale Meet Up 1-jarig bestaan

21-06-2018 / 20:00

21-06-2018 / 20:00

Op de langste dag van het jaar is het Traais Energie Collectief jarig. Tijdens de Meet Up op de Kleine Schans op donderdagavond 21 juni, vieren we ons 1-jarig bestaan. Je bent van harte uitgenodigd.

Tijdens de Meet Up praten we je bij. In onze eigen glazen kas op de Kleine Schans hoor je het laatste nieuws over het ontwerp van het zonnepark aan de Bergen, de windmolen langs de A16 en de strategie van de gemeente Drimmelen. Ingewijden vertellen je wat je nog niet wist over de mogelijkheden die duurzame energie biedt voor ons dorp. Doe er je voordeel mee!

Startsein Futurama

De Meet Up is ook het startsein voor energiefestival Futurama. Je beleeft als eerste de duurzame toekomst van Terheijden. Bouw je eigen energielandschap met de energietafel. Bekijk Terheijden in virtual reality vanaf het topje van windmolen De Noord. Beleef de primeur van een energie-experience van eigen bodem: maak een tijdreis naar Terheijden in 2025, met in de hoofdrol onze eigen Mette. Deze jonge Traaise actrice is bij de Meet Up aanwezig en zal het Futurama openen. We sluiten de avond af met een bijzondere energie sauwel van Mientje Sop. Proost!

Ben je erbij? Meld je hieronder aan.

Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: glazen kas, Kleine Schans Terheijden

Oeps! We konden je formulier niet vinden.