20-08-2018

Meet Up in het TECafé

28-02-2019 / 20:00

28-02-2019 / 20:00

Donderdag 28 februari ben je van harte uitgenodigd voor een informatieve Meet Up in een unieke en gezellige setting; het TECafé.

Programma

Het eerste onderwerp deze avond is de aanleg van het warmtenetwerk in het centrum van Terheijden. In april gaat de eerste schop de grond in. Wat betekent dit voor Terheijden? We praten je bij.

Brouwen aan de toekomst van Terheijden, daar vertellen de Raadhuisbrouwers en Brouwerij Puzzelaer je over. Samen presenteren we het enige echte TEC-biertje; Flower Power – TraaiIPA-. Natuurlijk kun je het biertje proeven!

We geven je een update over het zonnepark aan de Bergen, Windmolen de Noord en project Zon op dak Willem Tell. En we vertellen hoe je straks kunt investeren in TEC.

Verder: Ontdek hoe je energie bespaart & doe mee met de energiequiz!

Deze avond besluit de gemeenteraad of het beleid dat in september werd aangenomen over grootschalige zonnevelden stand houdt. Dit is een belangrijk besluit voor ons zonnepark aan de Bergen. We volgen de raadsvergadering tijdens de Meet Up daarom nauwgezet, via een livestreaming met het gemeentehuis.

Leden en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Aanmelden
In verband met de organisatie willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Je kunt je niet meer aanmelden.

Meet Up in het TECafé
Donderdag 28 februari 2019
Locatie: Zaal De Abt, Antonius Abtkerk
Adres: Markstraat 4
Aanvang: 20.00 uur
Inloop: 19.30 uur