20-08-2018

Meet Up; Vlieg mee langs de projecten

01-10-2021 / 20:00

01-10-2021 / 20:00

We hebben er lang op moeten wachten, maar het kan weer! Graag nodigen we je uit voor een nieuwe Meet Up van het Traais Energie Collectief. Op vrijdag 1 oktober ben je van harte welkom in de wei aan de Bergen. Op de toekomstige locatie van ons zonnepark zetten we onze grote tent op, zorgen we voor een warme ontvangst en praten je bij over Traaise Energie. Je hoort onder meer het laatste nieuws over zon, wind, warmte en energiebesparing in ons dorp.

Op 1 oktober hebben we je nodig! Zo horen we graag of je (opnieuw) wil mee-investeren in de Traaise Energie Maatschappij. Ga als je aankomt ons labyrint in en laat het weten. Wist je trouwens dat je nu al Traaise stroom kunt afnemen? Tijdens de Meet Up kunnen we het direct voor je regelen. Zin om na de Meet Up bij te kletsen met (oude) bekenden? Blijf hangen, want we sluiten af met een onvervalste TEC-borrel.

Het programma

Vind je weg door het labyrint

Bij aankomst loop je vanzelf ons labyrint binnen. Hierin kun je vragen beantwoorden over mee-investeren in de Traaise Energie Maatschappij. Wij zijn heel benieuwd hoe jij staat tegenover een nieuwe obligatie-uitgifte. De uitkomsten presenteren we nog tijdens de Meet Up.

Vlieg mee langs onze projecten

Met de energietafel vliegen we langs onze projecten. We zoomen bij elk project in om te zien hoe het ervoor staat. En niet onbelangrijk: hoe ziet het financiële plaatje eruit? En wat levert het ons als inwoners op?

Ga voor Traaise Stroom bij jou thuis

Geef het Traais Energie Collectief een boost. Traaise Energie in jouw eigen huis kan nu al. Steun/sponsor/doe mee met je eigen lokale energievoorziening. Wij regelen het voor je, vanavond al! Onze toeterbox is helemaal klaar voor jouw aanmelding.

TECstek

Het bestuur van het collectief blikt terug op het afgelopen jaar en deelt de toekomstplannen. Ook het verbouwen van de Energiebrouwerij wordt toegelicht.

Aanmelden

Als je er graag bij wil zijn, meld je dan gelijk even aan via onderstaand formulier.

Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we je een coronatoegangsbewijs via Coronacheck te laten zien. De QR-code in je CoronaCheck-app via CoronaCheck.nl is jouw geldige coronatoegangsbewijs. Met deze app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. Download de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store. Uiteraard mag je ook een bewijs van vaccinatie op papier meenemen. Meer info: https://coronacheck.nl/

 

 

Meet Up Traais Energie Collectief
Vrijdag 1 oktober, 20.00 – 22.00 uur, inloop via het labyrint vanaf 19.30 uur
Weiland aan de Bergen 26, Terheijden