20-08-2018

Meet Up 24 oktober

24-10-2019 / 20:00

24-10-2019 / 20:00

De geest is uit de fles

In ons dorp is de geest uit de fles. Kom naar de Meet Up op 24 oktober en zie met eigen ogen hoe we samen Terheijden onomkeerbaar veranderen. De deuren van Zaal De Abt gaan om 19.30 uur open. Om 20.00 uur begint de avond officieel. Zorg dat je ruim op tijd binnen bent, want de nieuwste beleving van het Traais Energie Collectief start al meteen bij binnenkomst. 

Programma

Sterk Dorp
Deze avond nemen we je mee in het verhaal van TEC. Met al ruim 550 leden laten we zien dat het Traais Energie Collectief geen sprookje is. Terheijden is een bijzonder en sterk dorp. Wat doet een sterk dorp? Hoe kunnen we samen impact maken? Wat kan jouw rol zijn?

Leden zijn eigenaar
Leden zijn eigenaar van TEC en hebben zeggenschap. Als lid beslis jij mee. We leggen de organisatiestructuur uit en gaan in op hoe we dit samen invullen.

Eigen energievoorziening
We bouwen aan een energiebedrijf waarvan we zelf eigenaar zijn: De Traaise Energie Maatschappij. Wat betekent een eigen energievoorziening voor ons dorp? We praten je bij. En ga jij ook overstappen naar het Traais Warmtenet? Daar zijn we benieuwd naar.

Energiebrouwerij
Terheijden is een dorp met veel historie, de witte boerderij in de Schansstraat is onderdeel van deze rijke geschiedenis. Het Traais Energie Collectief wil dit pand nieuw leven inblazen en een aantal toekomstgerichte functies geven. We vertellen je meer over de plannen voor een eigen Energiebrouwerij op deze plek.

Aanmelden
In verband met de organisatie willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Je kunt je niet meer aanmelden.

 

 

Praktische info
Datum: donderdag 24 oktober 2019
Tijd: 20.00 – 21.30 uur, inloop 19.30 uur
Locatie: Zaal De Abt, ingang aan kant van de notaris
Kosten: Toegang is gratis
Voor wie: Leden en geïnteresseerden