20-08-2018

Meeting Up Traais Energie Collectief

25-01-2018 / 19:30

25-01-2018 / 19:30

Op donderdag 25 januari 2018 luiden we het jaar in met een nieuwe Meeting Up van het Traais Energie Collectief. Zet de datum alvast in je agenda. Nodig ook vrienden, familie en kennissen uit en neem ze mee om kennis te maken met ons collectief. Ze zijn van harte welkom. Wat kun je deze avond verwachten aan de Traaise Energietafel?

  • We gaan het hebben over de financiering. Wat kosten de projecten en hoe gaan we dit financieren? Kunnen we dit wel aan met het Traais Energie Collectief en hoe dan? En natuurlijk praten we over het rendement en wat we doen met het geld dat we misschien wel overhouden.
  • De zonneweide aan de Bergen wordt niet zomaar een project. Ontwerper Mothership, ook verantwoordelijk voor een deel van de Markthal in Rotterdam, denkt al een paar maanden met ons mee over een mooie inrichting. Het ei is bijna gelegd. Op 25 januari beleef je de primeur van het ontwerp.
  • Op 11 december zijn we gestart met het de zoektocht om warmtevragers in Terheijden te verbinden aan de plannen. De eerste stap naar het Traais Warmte Verbond is daarmee gezet. Als het lukt ondertekenen we het Warmte Verbond, een grote stap in de richting van een gasloos Traaie.
  • Tenslotte praten we je bij over de structuur van het collectief. Hoe gaat het er juridisch gezien uitzien?

We sluiten af met een toast op het nieuwe jaar.

Deelname is gratis.

Aanmelden

In verband met de organisatie willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.
Je kunt je nu alvast aanmelden:

[contact-form-7 id=”1034″ title=”Aanmelding Meeting Up, 25 januari 2018″]