20-08-2018

Online informatiebijeenkomst ‘Warmte uit Traaie’

20-01-2021 / 20:00

20-01-2021 / 20:00

Uitnodiging
Online informatiebijeenkomst ‘Warmte uit Traaie’
woensdag 20 januari van 20.00 uur tot 21.00 uur

 

Juli 2019 startte het Traais Energie Collectief met de aanleg van het Traais Warmtenetwerk in het centrum van ons dorp. Inmiddels ligt er een kilometer warmteleidingen in de grond. Januari 2021 zijn we begonnen met de aanleg van het warmtenet voor nieuwbouwproject De Weelde. In maart is dit gereed en gaan we verder met de aanleg in het dorp.

Woningeigenaren uit het gebied waar het warmtenet is of wordt aangelegd krijgen de mogelijkheid om straks de woning te voorzien van duurzame lokale warmte uit het netwerk. Tijdens het webinar ‘Warmte uit Traaie’ leggen we uit wat de aanleg van het warmtenet betekent voor jouw woning en maken het financiële plaatje inzichtelijk. Via de chat kun je vragen stellen. Deelname aan het webinar is geheel vrijblijvend.

Installeren Zoom

Voor deze bijeenkomst gebruiken we Zoom. Om mee te doen installeer je voor de bijeenkomst Zoom op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In de handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Wil je Zoom niet installeren, dan kun je ook de browserversie van het programma gebruiken. Klik op de onderstaande link DEELNEMEN. Je wordt dan doorgeleid naar je internetbrowser. Daar kun je kiezen voor ‘start from your browser’. Klik op deze zin en Zoom start in je browser op. De kwaliteit in de browserversie van Zoom kan iets minder zijn dan wanneer je het programma download.

Online deelnemen

Woensdag 20 januari klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN. Als je de stappen volgt word je automatisch doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending start automatisch om 20.00 uur.

Vragen? Vul onderstaand formulier in.

Graag tot 20 januari!