20-08-2018

Online Meet Up donderdag 18 juni

18-06-2020 / 20:00

18-06-2020 / 20:00

Uitnodiging
Online Meet Up donderdag 18 juni, 20.00 – 21.30 uur
Live-uitzending vanuit zaal De Abt

 

We staan te popelen om je weer eens te ontmoeten! Graag nodigen we je uit voor een nieuwe digitale Meet Up, vanuit het centrum van ons dorp.

Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen we ook dertig belangstellenden uitnodigen om ‘in het echt’ langs te komen. Heb jij er oren naar om bij de Meet Up aanwezig te zijn? Geef het door via onderstaand contactformulier.

 

Programma 18 juni

Start inschrijving Traaise Bouwstenen

We zetten de volgende stap. Op 11 juni start de inschrijving voor 2020 Bouwstenen (obligaties) van de Traaise Energie Maatschappij. Bouw mee aan een stevig fundament van onze eigen energievoorziening. Tijdens de online Meet Up vertellen we je er veel meer over. Op 11 juni ontvang je als lid van het Traais Energie Collectief een uitnodiging om in te schrijven voor Bouwstenen in je mailbox. Ben je nog geen lid en wil je toch inschrijven? Kijk vanaf 11 juni op traaiseenergiemaatschappij.nl.

Puzzel een zin en win!

Bij het Traais Energie Collectief houden we van puzzelen. Puzzel tijdens de uitzending -lekker vanuit je luie stoel- met ons mee. De winnaar wordt de trotse eigenaar van de eerste Traaise Bouwsteen.

Energiebrouwerij in 3D

Het Traais Energie Collectief blaast de witte boerderij aan de Schansstraat nieuw leven in. We maken er een Energiebrouwerij van, het hart van energiedorp Terheijden. Hoe gaat dit historische pand er straks uitzien? Na verschillende bijeenkomsten met leden en omwonenden ligt er een voorlopig eindontwerp. Je ziet het in 3D tijdens de Meet Up.

Update projecten

Hoe staat het met onze energieprojecten? Je hoort het laatste nieuws over Windmolen de Noord, Zonnepark de Bergen en het Traais Warmtenetwerk. Wist je dat je nu al kunt overstappen naar de Traaise Energie Maatschappij?

Installeren Zoom

Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen installeer je voor de bijeenkomst Zoom op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In de handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Wil je Zoom niet installeren, dan kun je ook de browserversie van het programma gebruiken. Klik op de onderstaande link DEELNEMEN. Je wordt dan doorgeleid naar je internetbrowser. Daar kun je kiezen voor ‘start from your browser’. Klik op deze zin en Zoom start in je browser op. De kwaliteit in de browserversie van Zoom kan iets minder zijn dan wanneer je het programma download.

Deelnemen

Donderdag 18 juni klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN. Als je de stappen volgt word je automatisch doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending vanuit zaal De Abt start automatisch om 20.00 uur.

Vragen? Vul onderstaand formulier in. (Inschrijfformulier is verwijderd, inschrijven is niet meer mogelijk.)

Graag tot 18 juni!

 

Online Meet Up Traais Energie Collectief
Donderdag 18 juni
Start 20.00 – 21.30 uur
Uitzending vanuit zaal De Abt