20-08-2018

Uitnodiging kijkavond bouw Windmolen De Noord

15-07-2022 / 18:30

15-07-2022 / 18:30

Aanmelden kijkavond

 

Er komt veel kijken bij de bouw van onze windmolen De Noord. Vrijdag 15 juli tussen 18.30 uur en 21.00 uur organiseren we een kijkavond. Van dichtbij zie je dan hoe de bouw vordert. Je bent van harte welkom op de tijdelijke kijklocatie aan de Bredeweg in Terheijden.

Update bouw windmolen
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt. Tijdelijke parkwegen zijn aangelegd, heipalen zitten in de grond en mantelbuizen voor de stroom- en glasvezelkabels zijn aangelegd. Momenteel werken we aan de fundatie van de molen.

Aanleg stroomkabel
Ook hebben we een eigen stroomkabel van de windmolen naar de Energiebrouwerij aangelegd. De opgewekte stroom gaat straks rechtstreeks naar onze Energiebrouwerij aan De Schansstraat. Hier maken we met deze stroom warmte voor het Traais Warmtenet. Vervolgens gaat deze warmte en stroom naar de aangesloten huizen in Traaie.

Kijkavond op de bouwplaats
Vrijdag 15 juli ben je van harte welkom tussen 18.30 – 21.00 uur op de tijdelijke kijklocatie aan de Bredeweg. Jong en oud zijn welkom en een drankje staat voor je klaar! Je kunt ook al je vragen stellen aan de projectleider van de bouw en onze eigen TEC-ers.

Aanmelden
Ben je erbij? Aanmelden voor de kijkavond kan via het aanmeldformulier. Aanmelden is niet verplicht wel fijn voor de organisatie. Verzoek is om met de fiets te komen i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.

Kijkavond bouw Windmolen De Noord
Vrijdag 15 juli van 18.30 – 21.00 uur
Locatie B6 (zie onderstaande kaart) langs de Mark aan de Bredeweg Terheijden


Achtergrond: Bij knooppunt Zonzeel langs de A16 en A59 wordt Windpark Zonzeel (zes windmolens) ontwikkeld en gebouwd door Eneco, Pure Energie en Traais Energie Collectief. Op het kaartje zie je waar welke molen wordt gebouwd. Onze windmolen -Windmolen De Noord nummer B6- staat langs de Mark aan de Bredeweg.