20-08-2018

Uitnodiging voor bewoners Raadhuisstraat

21-06-2022 / 19:30

21-06-2022 / 19:30

Aansluiten op het warmtenet kan nog!

 

In september worden de eerste woningen aangesloten op het Traais Warmtenetwerk. Jij kunt ook overstappen naar Traaise warmte, want in jouw straat is het warmtenet al aangelegd. Door over te stappen naar Traaise Warmte maak je een mooie stap in het verduurzamen van je woning en bespaar je flink op je energiekosten. Traaise warmte is met de huidige marktprijzen zelfs tot 40% goedkoper dan gas!

Claim je plek aan het warmtenet

Na de zomer starten we met het aansluiten van de eerste woningen in Terheijden. We kunnen jouw woning ook meenemen in de planning voor 2022/2023 als je voor de zomer overstapt. Besluit je na de zomervakantie over te stappen dan volgt je aansluiting na september 2025.*

Wist je dat?

  • Het subsidiebedrag van €3.000,- is nu beschikbaar voor het aansluiten van je woning
  • 90% van de woningen kan kostenneutraal overstappen op het warmtenet
  • Je ontvangt een vrijblijvend en gratis aansluitadvies op maat
  • Je gasaansluiting verwijderen kost je nu helemaal niets. Dit is een tijdelijke regeling!
  • Je gasaansluiting behouden en blijven koken op gas is ook mogelijk
  • De duurzame energie wordt geleverd door de eigen lokale Traaise Energie Maatschappij (TREM)
  • Je kunt ook Traaise stroom afnemen bij de TREM

Uitnodiging warmte-bijeenkomst

Nieuwsgierig geworden? Dinsdagavond 21 juni om 19.30 uur organiseren we voor de bewoners van de Raadhuisstraat een speciale warmte-bijeenkomst. Locatie: terras van de TECstek aan de Bredaseweg 26a. Warmte-expert Erwin Grootenboer vertelt je alles over aansluiten op het warmtenet en de aansluitplanning. Je kunt dan ook al je vragen stellen. Heb je nu al een vraag? Vul het contactformulier in.

 

* Volgens de Algemene Verordening Ondergrondse Infrastructuren (AVOI) van de gemeente Drimmelen mag de Raadhuisstraat (waar in 2020 de riolering is vervangen en de leidingen van het warmtenet zijn gelegd) eens per vijf jaar open voor grondwerkzaamheden.  

Wij zijn in 2020 met de gemeente Drimmelen overeengekomen dat in 2022 (vanaf september) en in 2023 het trottoir van de straat kort open mag voor het realiseren van huisaansluitingen. Voor de tweede aansluitronde zijn we gebonden aan de termijn van 5 jaar na oplevering. Dit betekent aansluiten na september 2025.