20-08-2018

We maken een nieuwe foto 

03-09-2020 / 20:00

03-09-2020 / 20:00

Ken je de foto van het puzzelbord uit 1971 nog? Deze werd door Johan van Gurp van De Stem (nu BN DeStem) gemaakt. Het puzzelbord stond met de achterzijde naar de toenmalige pastorietuin, nu Woonzorgcentrum Antonius Abt.

Terheijdenaren kochten puzzelstukjes, die op het bord werden geplaatst. Zo werd er een prachtig bedrag bijeengebracht en het Puzzelbad gerealiseerd. De foto geeft aan hoe deze actie leefde in het dorp.

Nu zijn we weer aan het puzzelen en staat er aan de andere kant van het plein een puzzelbord. Voor iedere inschrijving voor Traaise Bouwstenen plaatsen we een puzzelstukje op het bord. Daar wilden we graag samen met jou om 20.00 uur een foto van maken. Gezien de huidige omstandigheden rondom het corona-virus vinden een gezamenlijke fotomoment bij ons puzzelbord niet verstandig. De aanwezigen kunnen dan geen 1,5 meter afstand houden. Een foto met een klein aantal mensen op gepaste afstand kan wel. Of wil je samen met je partner of kinderen op de foto? Dat kan natuurlijk!  We zorgen voor TEC-mondkapjes zodat je veilig naast elkaar staat. Doe jij en/of je kinderen mee? Graag tot dan!