20-08-2018

Doe de gratis lek check!

Woon je in Terheijden en heb je last van tocht in huis? Doe de lek check! Ruim 300 woningeigenaren en huurders gingen je voor. Het resultaat? Direct starten met energie besparen en een comfortabele woning. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Samen gaan we in je woning op zoek naar kieren en naden. We bespreken onze bevindingen met je zodat jij precies weet welke stappen je kunt nemen om energie te besparen.

Wil je meer weten over het project of bekijken hoe we een lek check uitvoeren? Ga naar onze energiebespaarpagina. Je vindt hier ook allerlei interessante linkjes over energiebesparing.

 

Update juli 2023: Onze lekcheckers hebben in Terheijden honderden woningen gecontroleerd op kieren. Tijd voor een zomerstop voor dit geweldige team vrijwilligers. Aanmelden voor een lekcheck is nog steeds mogelijk via onderstaand formulier. Je ontvangt per mail een bevestiging van jouw inschrijving. In september volgt een mail met uitleg over de uitvoering van de lekcheck en het plannen van een afspraak.

 

Aanmelden gratis lek check!

  • Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je persoonsgegevens.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.