20-08-2018

Energiebesparing

Weet je hoeveel energie jij verbruikt? Heb jij inzichtelijk welke energiebesparende maatregelingen voor jouw woning geschikt zijn? Wil je energie besparen en geen idee waar je moet beginnen? Het TEC-bespaarteam neemt je graag stap voor stap mee in de wereld van energie besparen. Minder energie verbruiken is namelijk echt heel eenvoudig. Je zult ook ervaren dat energie besparen leuk is, jouw energierekening daalt en het is goed voor het milieu. Een win-winsituatie! Om je op weg te helpen bieden we alle inwoners van Terheijden de gratis Energiebespaarbox aan.

Gratis TEC-Energiebespaarbox
We bieden woningeigenaren én huurders de gratis Energiebespaarbox t.w.v €45,- aan. We maken het nog leuker en bezorgen de box thuis bij Terheijdenaren die de box hebben aangevraagd. Alle informatie over het aanvragen van de Energiebespaarbox valt na binnenkort in de brievenbus. Hier blijft het niet bij. We organiseren onder andere besparingsbijeenkomsten en online vragenuurtjes. Je leest er alles over in onze nieuwsbrief, website en social mediakanalen.

Regeling Reductie Energiegebruik
We maken deze vliegende start met de uitkering Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Deze uitkering heeft de gemeente Drimmelen ontvangen om huiseigenaren in de gemeente te helpen energie te besparen. In overleg met de gemeente pakken wij energiebesparing actief op voor Terheijden.

Gratis huisscan
Het TEC-bespaarteam is het aanspreekpunt voor alle inwoners in Terheijden. Alle mogelijkheden om energie te besparen maken we inzichtelijk. We geven woningeigenaren én huurders advies op maat en delen handige tips om eenvoudig te starten. Wil je gelijk beginnen en weten wat het voor jouw woning betekent? Vul onderstaand formulier in en vraag de gratis huisscan aan. De energieambassadeur komt graag naar je toe.

Aanpak Gemeente Drimmelen
De gemeente Drimmelen is voor de overige dorpen het aanspreekpunt voor energiebesparing. Tijdens de online informatieavond op 29 juni 2020 hebben alle aanwezigen een generieke code ontvangen waarmee een unieke code kan worden aangevraagd. Met deze unieke code krijgen inwoners uit de gemeente Drimmelen (uitgezonderd inwoners uit Terheijden) korting op energiebesparende producten uit de webshop van het Regionaal Energie Loket.  Terheijdenaren kunnen uiteraard ook energiebesparende producten via de webshop bestellen, maar ontvangen geen korting op het totaalbedrag.

Vragen of huisscan aanvragen
Heb je een vraag over energiebesparing of wil je een huisscan aanvragen? Vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.