20-08-2018

Afscheid en welkom

Aan het einde van het jaar willen we even stilstaan bij de diverse belangrijke wisselingen van de wacht bij TEC. Zoals in elke organisatie gebeurt, hebben we bij TEC een aantal mensen zien vertrekken dit jaar. Maaike van Zaane en Theo den Exter verlieten beiden het bestuur. Maaike is als jurist de rots in de branding bij complexe vraagstukken. Theo is degene die iedereen kent in Traaie en als voorzitter de eerste 7 jaar van TEC heeft geleid. Gelukkig zijn ze allebei nog actief betrokken als vrijwilliger zodat we van hun expertise gebruik kunnen maken. ‘Onze’ communicatieve duizendpoot Henrike Lodewikus heeft na 6,5 jaar bij TEC/TREM een nieuwe uitdaging gevonden op professioneel gebied.

Nieuwe bestuursleden

Daarnaast hebben we dit jaar Ghislaine van Berkom, Jan-Kees van Dijk, Marcel Maan, Ad Brenters en Joost van den Bosch mogen verwelkomen als nieuwe bestuursleden. Met zo’n breed bestuur heeft het Traais Energie Collectief een verscheiden palet aan competenties en kennis binnengehaald. Dat geeft voor 2024 een positieve start qua ondersteuning.

Vrijwilligers welkom!

Voor wat betreft vrijwilligers, ook hier hebben we weer nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Dit jaar hebben we nog niet iedereen in actie kunnen zien, maar we verwachten de meesten in 2024 tijdens de verschillende activiteiten in te kunnen zetten. Bovendien zijn we op zoek naar nog meer vrijwilligers. Binnenkort verschijnen er interessante vacatures. Wil jij een paar uurtjes in de week bijdragen aan TEC? Hou dan zeker onze socials, website en de volgende nieuwsbrief in de gaten!