20-08-2018

Het Geheim Verbond tussen bier en energie

“Al jaren sluimert er iets onder het oppervlak van de energietransitie. We voelden het maar konden er niet bijkomen. Het borrelt, het prikkelt en manifesteert zich zelden aan het oppervlak, maar is dé drijvende kracht achter de nieuwe energievoorziening. Het is een geheim verbond dat we werkend aan de energievrijstaat in Terheijden ontdekten. In deze workshop nemen je mee onder het plaveisel van de energievoorziening; we laten je kennismaken met een noodzakelijke voorwaarde om ook jouw energieproject te laten slagen.”

Dit was de aankondiging van de workshop van ‘onze’ Pim de Ridder -Initiatiefnemer Traais Energie Collectief en bierliefhebber- & ‘onze’ Sander Lodewikus -Projectmanager in Terheijden en bierbrouwer- tijdens het Energiefestival in ’s-Hertogenbosch afgelopen donderdag 20 oktober.

Een veelgehoorde reactie na afloop van de workshop: “Het was een verhelderende, inspirerende en leerzame workshop met een mooie afdronk.”

Ben jij benieuwd naar het Geheim Verbond? Bij voldoende animo nodigen we de heren uit het verhaal dit jaar ook in Terheijden te vertellen. Laat jouw reactie achter via het contactformulier.