20-08-2018

Bezoek de Energiebrouwerij

Op zaterdag 21 september is het zover: de Open Energiedag! Het Traais Energie Collectief (TEC) opent haar deuren voor iedereen die benieuwd is naar onze projecten. Dit is jouw kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij de Energiebrouwerij.

Lokale energie – we doen het samen

TEC is van, voor en door inwoners van Traaie. Tijdens de Open Energiedag laten we zien hoe we samen lokaal energie kunnen opwekken. Het is juist de combinatie van alle projecten die bijdragen aan een duurzamer en energieneutraal Traaie. Je krijgt een rondleiding door de Energiebrouwerij en leert alles over onze aanpak. Onze vrijwilligers staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Energiebesparing begint hier

Naast energie opwekken, vinden we energiebesparing ook belangrijk. Hoe kunnen we met z’n allen slimmer omgaan met energie? Wij delen onze tips, zodat je ook thuis stappen kunt zetten met energiebesparing (en meestal ook geld besparen). Zo kan je via ons een LekCheck plannen (dan kijken we gratis bij jou thuis, waar er nog kieren en gaten zitten) en ons bespaarboekje gratis downloaden.

Kom langs op 21 september!

Wil je weten hoe jij kunt bijdragen aan een duurzame toekomst voor onze dorp, of ben je gewoon nieuwsgierig hoe de Energiebrouwerij er uit ziet? Kom dan op 21 september tussen 10:00 en 16:00 uur naar de Schansstraat 17 in Terheijden.

Tot dan!