20-08-2018

Algemene Ledenvergadering (online)

25-02-2021 / 20:00

Door de coronamaatregelen zijn fysieke bijeenkomsten niet mogelijk. Het bestuur heeft daarom besloten een digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) te organiseren. Leden en donateurs zijn van harte uitgenodigd donderdag 25 februari van 20.00 – 21.00 uur uur online deel te nemen. De uitnodiging voor de vergadering ontvang je per mail.

Deze avond praten we je uitgebreid bij over de ontwikkelingen binnen ons collectief, bespreken de plannen en horen graag je mening over diverse onderwerpen. Tevens zijn er meerdere stemrondes en jouw stem is belangrijk! Gezamenlijk kunnen we de juiste keuzes maken voor de toekomst van ons collectief.

Agenda en vergaderstukken

1. Opening en mededelingen
2. Notulen ALV 2019 (stemming)
3. Ingekomen stukken (ter informatie)
4. Voorstellen en aanstellen kandidaat-bestuursleden (stemming)
–   Video Lambert de Haas
–   Video Alex Koeman
5. Presentatie jaarverslag (ter informatie)
6. Presentatie en vaststelling jaarrekening en begroting (stemming)
7. Benoeming kascommissie (stemming)
8. Voorstel tot wijziging Huishoudelijk Reglement (stemming)
–   Belangrijkste wijzigingen Huishoudelijk Reglement
–   Toelichting aanpassing Huishoudelijk Reglement
9. Voorstellen en benoemen leden integriteitscommissie (stemming)
10. Vragen
11. Sluiting

Vragen? Stel ze voorafgaand aan de ALV

Heb je tijdens de ALV een vraag dan kan je deze stellen via de chat. We moeten je erop attent maken dat het met veel deelnemers online niet mogelijk is om alle vragen live te behandelen. Heb je vragen over de stukken die worden besproken? Stel ze voorafgaand aan de ALV via ons contactformulier. Vragen indienen kan t/m 22 februari 2021. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord per mail.

Vraag & Antwoord

Je kunt ook de pagina ‘Vraag & Antwoord ALV 2021’ even checken, misschien vind je hier al het antwoord op je vraag.

Inloggen Online ALV

We maken gebruik van het programma Online ALV. Via dit programma kun je de ALV digitaal bijwonen, je vragen stellen via de chat en veilig je stem uitbrengen. Wil je meer weten over het Programma Online ALV? Je kunt de uitleg over het programma inclusief video’s vinden op Online-ALV.nl.

Volmacht afgeven

Kun je niet deelnemen aan de online ALV, machtig dan een ander lid. Dit kan heel eenvoudig. Stuur uiterlijk 1 dag voorafgaand aan de ALV een bericht via het contactformulier. Vermeld hierbij jouw voor- en achternaam en de voor- en achternaam van het lid dat jij machtigt.

Aanmelden

Je moet je vooraf aanmelden voor de ALV. Per mail krijg je een bevestiging van jouw aanmelding. Enkele dagen voor de ALV ontvang je een mail van Online ALV met de link naar de online vergadering en verdere instructies voor jouw deelname. Als je donderdag 25 februari klikt op de deelname link uit de mail ontvang je vervolgens een toegangscode op je mobiele telefoon. Na het invoeren van je mobiele nummer geven we je toegang tot de vergadering. Op deze manier kan de stemming veilig en goed verlopen.

Let op! Het programma Online ALV herkent je aan het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je aanmelding. Je kunt dus niet met twee personen hetzelfde e-mailadres gebruiken.

Je kunt je t/m 21 februari 2021 aanmelden via onderstaand formulier.