20-08-2018

Zon op Traaise daken

Het Traais Energie Collectief ziet in Terheijden volop kansen om zonne-energie op te wekken. Daken van scholen, zorginstellingen en (sport)verenigingen lenen zich uitstekend voor een collectief project. Inwoners kunnen samen investeren om onze eigen Traaise buurtstroom waar te maken. Het eerste project van TEC is een zonnedak voor schietclub Willem Tell.

Zonnedak voor Willem Tell

De nieuwe coöperatie Traaise buurtstroom U.A., een projectcoöperatie van het Traais Energie Collectief, werkt aan een zonnedak voor schietclub Willem Tell. Als je investeert in het zonnedak word je lid van Traaise Buurtstroom. Deelnemers hebben via de postcoderoosregeling recht op teruggave van energiebelasting. Willem Tell stelt haar dak gedurende 15 jaar beschikbaar en krijgt in ruil daarvoor groene stroom. Goed voor jou, voor Willem Tell en voor een duurzamer Terheijden, want de panelen wekken jaarlijks zo’n 37.000 kWh op.

Traaise Buurtstroom

Coöperatie Traaise Buurtstroom biedt voor dit project 106 StroomDelen/zonnepanelen aan. Vanaf 28 februari kun je inschrijven voor StroomDelen met onderstaand inschrijfformulier. Inschrijvingen verwerken we op volgorde van binnenkomst.

Met onze rekenmodule zie je snel wat je investering oplevert (ververs je pagina indien nodig voor de juiste versie, nr 6).

Belangrijke documenten

We adviseren je onderstaande stukken door te nemen voor je inschrijft. Zo voorkom je verrassingen.

Informatiebrochure ‘Doe mee met een zonnedak voor Willem Tell’
StroomDelenreglement
Statuten Coöperatie Traaise Buurtstroom

 

De inschrijving is inmiddels gesloten.